Angajare

Vei avea castiguri mari pentru ca meriti, pentru ca iti apreciem munca. Vrem sa te alaturi studioului nostru, de aceea iti punem la dispozitie numeroase informatii despre ce implica activitatea de videochat.
Ce presupune acest job?

Studio de videochat

Cu ajutorul nostru vei avea un loc de munca stabil, legal si avantajos, vei putea realiza toate lucrurile pa cre doresti sa le indeplinesti. Ne desfasuram activitatea intr-o atmosfera care se bazeaza pe prietenie, sprijin si confort.

Videochatul presupune conversatii online cu diferiti admiratori din mediul online cu care vei interactiona cu scopul de a-i retine cat mai mult in privat, principalul obiectiv fiind cresterea veniturilor tale, din care studioul isi va lua un comision.

Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie, de la make-up artist, trainer pana la garderoba si alte lucruri pe care le doresti.

Alege sa fii un model de top!

  • Aplica online!
  • Programeaza un interviu
  • Alatura-te modelelor!
Ai libertate in alegeri

Videochat la alegere

Exista mai multe tipuri de videochat, atat pentru persoanele care sunt mai deschise si mai receptive, cat si pentru fetele care isi doresc sa aiba un venit mare fara prea mari eforturi.

 

Videochatul ADULT – trebuie sa fii o persoana extrovertita, caruia ii place sa fie in centrul atentiei, trebuie sa stii cum sa atragi clientii si cum sa-i fidelizezi. Chiar daca esti incepatoare, aceste lucruri se invata.

 

Videochatul NON ADULT – presupune sa ai o tinuta decenta, fara niciun fel de tenta sexuala, se poarta conversatii online, mai mult in scris, acest tip de videochat aduce venituri, insa nu la fel de mari ca cel ADULT.

 

Videochatul HOT FLIRT – este acel tip de videochat care presupune sa stai in fata camerei, filtrand cu membrii care te pot vedea, este exclusa nuditatea, daca va intra cineva in privat, atunci ramane la alegerea ta cum se va desfasura discutia.

Angajare Videochat

Care sunt conditiile de angajare?

Pentru a fi model online nu este necesara experienta, insa trebuie sa ai in vedere anumite lucruri.

Obligatoriu sa ai 18 ani

 

Sa vorbesti limba engleza, cel putin la nivel conversational, oricare alta limba straina constituie un avantaje

 

✓ Aspect fizic placut si ingrijit, de restul ne ocupam noi

 

✓ Sa fii o persoana comunicativa, pozitiva si sociabila

 

✓ Sa iti doresti sa lucrezi in domeniu, criteriu cel mai important

Avantajele angajarii la studioul nostru

De ce sa colaborezi cu noi?

Modelele care lucreaza in prezent la noi iti pot impartasi experienta lor din cadrul studioului nostru, avand astfel toate raspunsurile de care ai nevoie.

✓ Profesionalism

 

✓ Seriozitate

 

✓ Discretie

 

✓ Siguranta

 

✓ Venituri garantate

 

✓ Servicii de infrumusetare si ingrijire

 

✓ Program de lucru flexibil

 

✓ Aparatura profesionala si conditii de lux

Contactati-ne