Despre

Relaxarea este pe primul plan la noi in studio, fiecare fata isi va face propriul program, astfel incat sa atinga orele stabilite la inceput. Suntem cel mai prietenos si serios studio in care vei lucra.

Cel mai bun angajator in videochat!

Avem cel mai primitor si luxos studio din Bucuresti. Alaturi de celelalte locatii ale noastre, dorim sa ne dezvoltam in continuare, investind in modelele si angajatii nostri. De aceea, modelele cu experienta ofera suport si training celor care sunt la inceput de drum in aceasta cariera.

In cadrul studioului nostru vei observa ca toate modelele sunt multumite si fericite, unele dintre ele isi petrec majoritatea timpului aici, cu noi, ceea ce ne determina sa le cream un spatiu de lucru cat mai relaxant si prietenos.

Fiecare camera a studioului este decorata diferita, iti poti alege unde sa lucrezi, cum sa te imbraci si mai ales te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Iti asiguram garderoba si toate echipamentele necesare de care ai nevoie pentru a fi cea mai buna in domeniu.

Ce ne defineste?

RESPECT

Ne dorim ca modelele noastre sa se simta apreciate. Avem grija ca toate drepturile sa-ti fie respectate, iti oferim sfaturi si tot ce ai nevoie pentru a lucra cu drag si implicare pentru echipa noastra.

SERIOZITATE

La noi in studio, punem accent pe seriozitate si dedicare fata de munca noastra. Nu au existat situatii conflictuale cu niciun angajat si ne dorim ca toti cei care se angajeaza la noi sa dea dovada de seriozitate si implicare.

SUCCESS

Impreuna putem avea numeroase castiguri si beneficii. Fiecare model este rasplatit dupa merit si intotdeauna ii va fi apreciata munca depusa in cadrul studioului nostru. Toate platile sunt calculate corect.

SUSTINERE

Fie ca ai experienta sau esti la inceput de drum, intotdeauna noile modele beneficiaza de sustinere la fel de mult ca cele mai vechi, atat la inceputul activitatii cat si pe parcursul timpului pe care-l vei petrece la noi in studio.

Afla din experienta lor!

7

Ani in domeniu

30

Modele angajate

20

Camere videochat

300

Clienti fideli

Contactati-ne